Kasvattajat

Kasvattajahakemistossa on Kennelliiton kasvattajasitoumuksen allekirjoittaneita Suomessa asuvia kasvattajia, jotka ovat ilmoittaneet itsensä tähän hakemistoon tukeakseen rescuetoimintaa. Yhdistys ei vastaa luettelossa esiintyvien kasvattajien toimintatavoista eikä julkaise pentujen myynti-ilmoituksia.

Kasvattajailmoituksen jättäminen
Ilmoitus kasvattajaluettelossa maksaa 25 € / vuosi. Halutessasi ilmoituksen mukaan hakemistoon, maksa ilmoitus tilille: FI0315193000176848, laita viestiksi kasvattajahakemisto ja nimesi, ja lähetä kopio kuitista osoitteeseen bassethoundyhdistys@gmail.com. Voit toimittaa joko valmiin aineiston (koossa: leveys 250 mm x korkeus 85 mm) tai ilmoitus laaditaan puolestasi. Ilmoituksen laatiminen sisältyy vuosimaksuun.

Jättämällä ilmoituksen hakemistoon kasvattaja tukee Basset hound- rescuen toimintaa. Hakemistosta saaduista tuloista 100%  käytetään rescue koirien hyväksi.

Kasvattajia:

Kennelnimi ja yhteystiedot