Ajankohtaista

Kutsu joulukadun avajaisiin

Joulu on taas ihan kohta. Basset houndit on taas kutsuttu Helsingin Aleksin joulukadun avajaiskulkueeseen sunnuntaina 25.11. Sari Karlssonille voivat kaikki halukkaat ilmoittautua mukaan kulkueeseen. Toivottavasti saamme taas paljon basset houndeja mukaan. Ilmoittautumiset Sarille sähköpostiin teckel@luukku.com tai facebookin kautta viestillä.

44235398_1080869155422635_7390620298065739776_n

Vuoden 2019 kalenterikuvakilpailu on alkanut!

Vuoden 2019 kalenterikuvakilpailu on alkanut!

Osallistumalla kuvakilpailuun ja voit voittaa itsellesi vuoden 2019 basset hound kalenterin. Tänä vuonna kuvakilpailu on järjestetty pienellä muutoksella; Vuoden 2019 kalenterikuvista ei järjestetä äänestystä vaan kuvat valitsee puolueeton taho.

Kuvien lähettäminen ja kisan säännöt:

• Kuvan täytyy olla sinun itsesi ottama.

• Kuvan täytyy olla teknisesti laadukas ja mahdollisimman iso (2-9 MT). Valokuvat tarkastetaan niiden saapuessa, mutta lopullinen päätös kuvien painokelpoisuudesta tehdään kuitenkin vasta painossa.

• Kuvassa täytyy olla basset hound – on hyvä, jos kuvasta käy ilmi myös koiran houndimainen luonne. Kyseessä ei ole “luontokalenteri” vaan koirakalenteri, joten koiran täytyy olla ehdottomasti “isossa pääosassa”, ei taustalla pienenä.

• Kilpailussa on neljä kategoriaa: Kevät, Kesä, Syksy ja Talvi. Kilpailuun saa lähettää yhden kuvan per kategoria (eli yhdeltä osallistujalta/perheeltä voi kisassa olla mukana yhteensä neljä kuvaa).

• Kuvan tiedostonimestä tulee käydä ilmi mihin kategoriaan mikäkin kuva osallistuu.

• Lopulliseen kalenteriin valitaan kaksitoista kuvaa, jotka kaikki ovat eri kuvaajan ottamat.

• Suomen Basset Hound Yhdistys Ry:llä on oikeus julkaista kilpailuun osallistuneet valokuvat internet-sivuillaan ja Rescue-toiminnan hyväksi julkaistavassa kalenterissa. Kuvan yhteydessä mainitaan kuvaaja.

Osallistuminen pähkinänkuoressa:

1. Perehdy kilpailun sääntöihin. 2. Valitse 1-4 kuvaa (1 per vuodenaika eli siis max 4 kuvaa/ osallistuja) ja tarkista että ne ovat laadukkaita. Nimeä valokuvat vuodenaikojen mukaan. Ilmoita myös minkäniminen koira (tai koirat) kuvissa esiintyy. 3. Lähetä kuvat osoitteeseen bassethoundyhdistys@gmail.com, viimeistään 5.11.2018. Liitä sähköpostiin myös yhteystietosi. 4. Odota kuittausta, että kuvat ok. Jos kuittausta ei kuulu parin päivän sisään, ota uudelleen yhteyttä. Kuvia voi lähettää 5.11.2018 asti osoitteesseen bassethoundyhdistys@gmail.com

Kalenteri on Suomen Basset Hound- yhdistys ry:n koostama ja sen tuotoilla tuetaan basset houndien rescuetoimintaa.

TERVETULOA VIETTÄMÄÄN BASSETVIIKONLOPPUA KÄRKÖLÄÄN 26.-27.5.2018

TERVETULOA VIETTÄMÄÄN BASSETVIIKONLOPPUA
KÄRKÖLÄÄN 26.-27.5.2018

Suomen Basset Hound -yhdistys ry järjestää jälleen monipuolisen leiriviikonlopun.
Ohjelmassa on ELL Ilona Viitaniemen luento, leikkimielinen Club Show, lapsi- ja koirakilpailu, jäljestämisharjoitus ja paljon mukavaa yhdessäoloa.

Club Show’hun voivat ilmoittautua myös muut kuin leiriläiset.
Huom! Koska kyseessä on epävirallinen näyttely, kaikki ”kotikoiratkin” (esim. kastroidut urokset) voivat osallistua.

Tervetuloa!
Ohjelma lauantaina:
Aamiainen ja tutustumista paikkaan klo 10.00
ELL Ilona Viitaniemen luento klo 11.00
Ruokailu klo 12.30
SBHY:n vuosikokous klo 13.30
Lapsi- ja koirakisa klo 14.30
Club Show klo 15.00
Illalla vapaata ohjelmaa: kävelyä koirien kanssa, saunomista, makkaranpaistoa yms.
Ohjelma sunnuntaina:
Aamiainen klo 10.00
Verijälkien ajo klo 11.00
Näyttelykoulutusta klo 12.00
Kahvit, paikkojen siivous ja hyvää kotimatkaa klo 13.00

Aikataulu on VIITTEELLINEN ja voi muuttua päivän kuluessa! Lisäksi jokaisessa sopivassa välissä pidetään tarpeen vaatiessa kahvi/virvoke/evästauko.
Paikalla ovat myös upeat arpajaisneidot CoCo ja Miina upeine palkintoineen! Masterchefinä toimii jälleen mestarikokki Jyrki.
Leirimaksut: (hintoihin sisältyy leiriohjelma luentoineen, kisoineen ja harjoituksineen sekä kaikki ruokailut)
Koko viikonloppu 60 euroa (jos yövyt mökillä) / 50 euroa (jos et tarvitse yösijaa)
Yksi päivä 30 euroa
ELL Ilona Viitaniemen luento 15 euroa (sis.lounaan)
Lapset puoleen hintaan, ihan pienet ilmaiseksi.
Huom! Voit ilmoittaa koirasi myös pelkästään Club Show’hun.
Osallistumismaksut kisoihin muille kuin leiriläisille: Club Show’hun 5 euroa/koira (maksetaan paikan päällä) ja lapsi- ja koirakilpailuun1 euro (maksetaan paikan päällä).
Ilmoittautumiset 6.5.2018 mennessä sähköpostitse Tia Tuhkalalle (tia.tuhkala(at)dnainternet.net). Ilmoitathan samalla, kuinka monta koiraa Sinulla on mukana ja osallistuvatko ne Club Show’hun &, tai jälkiharjoituksiin. Mikäli koirasi osallistuu kisoihin, ilmoita myös sen virallinen nimi, sukupuoli ja syntymäaika sekä vanhempien nimet. Jos lapsesi ilmoittautuu lapsi- & koirakilpailuun, ilmoitathan hänen ikänsä. Maksua varten tulet saamaan viite- ja tilinumeron Tialta ilmoittautumisajan umpeuduttua.
Tiedustelut: Annukka Harvala 045-2059305 (yleiset tiedustelut) ja Tia Tuhkala 040-5913717 (maksuasiat).