Jäsenpostia lähetetty

Uusin Bassetposti on lähetetty jäsenille! Jos et saanut mailia niin olethan yhteydessä jäsensihteeriin. Tällä kertaa Bassetpostissa mukana mm. kasvattajahaastattelu (kennel Tähtiloiston) sekä paljon tärkeää terveysasiaa. Bassetpostissa käsitellään myös terveystutkimuksia sekä yhdistyksen kotisivuilleen avaamaa terveyskyselyä, jolla kartoitetaan kasvain- ja syöpäsairauksien esiintyvyyttä. Toivomme että mahdollisimman moni vastaa kyselyyn. Myös terveiden koirien vastaukset ovat tärkeitä. Löydät kyselyn osoitteesta http://www.bassethoundyhdistys.com/basset-hound/terveys/terveyskysely-health-survey/

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s